Bluefin SUP boards

Bluefin SUP boards

Bluefin SUP boards zijn ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd bekend. Een familiebedrijf met mensen die een ongekende liefde hebben voor alles wat met water te maken heeft. Door onderzoek en ervaring wordt er constant gewerkt aan ontwikkeling voor de perfecte boards.

Stabiele en stevige SUP boards

Populair om de juiste prijs / kwaliteit verhouding. De boards zijn betaalbaar zonder dat er kwaliteit ingeleverd wordt. Er zit een antisliplaag op de boards voor extra grip en een comfortabel gevoel, de boards zijn extra hard dankzij het dichtste steekpatroon wat op de markt is en er worden alleen hoogstaande materialen gebruikt. Dit alles zorgt voor een stabiel en stevig board. Bluefin geeft op alle boards 5 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast staat Bluefin bekend om de complete pakketten die ze leveren. Alle SUP boards worden in ieder geval geleverd in een rugzak met een pomp met dubbele werking, leash, peddel en vinnen.

Bluefin SUP boards

Bluefin heeft een board voor iedereen, van een speciale editie voor kinderen, een allround cruiser tot een sprint carbon. Alle cruise-modellen zijn makkelijk om te bouwen tot kajak, hebben een kajak zitje en een extra peddelblad. Welk board jij ook kiest, alle boards zijn met liefde ontworpen, door echte SUP-liefhebbers.

Tot slot past milieuvriendelijk en duurzaamheid bij Bluefin. De boards zijn zo ontwikkeld dat ze jarenlang mee kunnen. Er wordt zoveel mogelijk gerecycled en boards worden nooit zomaar weggegooid.

Bluefin Aura FitBluefin Aura Fit
325cm | Max 160kg | Opblaasbaar - € 549.00
koop bij bol
€ 549.00koop bij bol
Bluefin Cruise 10.8Bluefin Cruise 10.8
325cm | Max 150kg | Opblaasbaar - € 699.00
koop bij bol
€ 699.00koop bij bol
Bekijk alle Bluefin SUP boards

Hoe kies ik een SUP board?

Happy Supper heeft een ruime keuze aan (opblaasbare) SUP boards van alle grote webshops. Maar hoe vind je het beste SUP board voor jou? In een paar stappen helpen we je met het maken van de juiste keuze. Doe de Happy Supper SUP wijzer.

SUP board Wijzer
Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
Mistral SUP boards
Lees verder

Mistral SUP boards

Mistral is ontstaan door een passie voor water en wind. De grondleggers van het windsurfen. Met veel verschillende modellen is er voor iedereen een board: voor kinderen, racen, cruisen, yoga, beginners en suppen op de golven.
Decathlon ITIWIT Sup Boards
Lees verder

Decathlon ITIWIT SUP Boards

ITIWIT, het eigen merk van Decathlon biedt goedkope boards, zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn. De boards zijn heel licht en drijven goed op het water. Je hebt allerlei maten en soorten, van speciale modellen voor kinderen, tot een SUP voor beginners en gevorderden.
Red Paddle Co SUP boards
Lees verder

Red Paddle Co SUP Boards

Ga jij beginnen met suppen of ben je een ervaren supper die uitdaging zoekt? Red Paddle Co heeft voor iedereen een geschikt SUP board ontworpen. Van een yoga en allround board tot een touring en raceboard.
ZRAY SUP boards
Lees verder

ZRAY SUP boards

ZRAY behoort tot één van de beste budget SUP board merken. Dit doet niks af aan de kwaliteit. Ze gaan alleen voor een topniveau. De boards staan bekend om hun stevigheid.