Bluefin SUP boards

Bluefin SUP boards

Bluefin SUP boards zijn ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd bekend. Een familiebedrijf met mensen die een ongekende liefde hebben voor alles wat met water te maken heeft. Door onderzoek en ervaring wordt er constant gewerkt aan ontwikkeling voor de perfecte boards.

Stabiele en stevige SUP boards

Populair om de juiste prijs / kwaliteit verhouding. De boards zijn betaalbaar zonder dat er kwaliteit ingeleverd wordt. Er zit een antisliplaag op de boards voor extra grip en een comfortabel gevoel, de boards zijn extra hard dankzij het dichtste steekpatroon wat op de markt is en er worden alleen hoogstaande materialen gebruikt. Dit alles zorgt voor een stabiel en stevig board. Bluefin geeft op alle boards 5 jaar fabrieksgarantie. Daarnaast staat Bluefin bekend om de complete pakketten die ze leveren. Alle SUP boards worden in ieder geval geleverd in een rugzak met een pomp met dubbele werking, leash, peddel en vinnen.

Bluefin SUP boards

Bluefin heeft een board voor iedereen, van een speciale editie voor kinderen, een allround cruiser tot een sprint carbon. Alle cruise-modellen zijn makkelijk om te bouwen tot kajak, hebben een kajak zitje en een extra peddelblad. Welk board jij ook kiest, alle boards zijn met liefde ontworpen, door echte SUP-liefhebbers.

Tot slot past milieuvriendelijk en duurzaamheid bij Bluefin. De boards zijn zo ontwikkeld dat ze jarenlang mee kunnen. Er wordt zoveel mogelijk gerecycled en boards worden nooit zomaar weggegooid.

Bekijk alle Bluefin SUP boards

Hoe kies ik een SUP board?

Happy Supper heeft een ruime keuze aan (opblaasbare) SUP boards van alle grote webshops. Maar hoe vind je het beste SUP board voor jou? In een paar stappen helpen we je met het maken van de juiste keuze. Doe de Happy Supper SUP wijzer.

SUP board Wijzer
Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
Red Paddle Co SUP boards
Lees verder

Red Paddle Co SUP Boards

Ga jij beginnen met suppen of ben je een ervaren supper die uitdaging zoekt? Red Paddle Co heeft voor iedereen een geschikt SUP board ontworpen. Van een yoga en allround board tot een touring en raceboard.
SUP boards voor kinderen
Lees verder

De beste SUP boards voor kinderen

Er zijn speciale boards voor kinderen. Deze zijn licht, zodat de kinderen het board goed kunnen besturen op het water en prima zelf kunnen tillen. Ze zijn breed en kort voor een goede stabiliteit.
Fanatic SUP boards
Lees verder

Fanatic SUP Boards

Fanatic, opgericht in 1981, is één van de marktleiders op watersportgebied. Ze zijn groot geworden met windsurfen. In 2010 werd Stand Up Paddling toegevoegd aan het assortiment. En niet voor niets is het één van de meest populaire SUP merken.
SUP board voor beginners
Lees verder

SUP board voor beginners: Waar moet je op letten?

Wil je gaan suppen maar heb je geen idee welk board voor jou geschikt is? Dit artikel is voor iedere beginnende supper die korte SUP routes wil maken en nog niet of weinig op een SUP board heeft gestaan.