Decathlon ITIWIT Sup Boards

Decathlon ITIWIT SUP Boards

ITIWIT, het eigen merk van Decathlon biedt goedkope boards, zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn. De boards zijn heel licht en drijven goed op het water. Je hebt allerlei maten en soorten, van speciale modellen voor kinderen, tot een SUP voor beginners en gevorderden. Zo zit er altijd wel een board voor jou bij. De prijs / kwaliteit verhouding is prima. Wel is het zo dat de technologie die gebruikt wordt bij de boards minder ontwikkeld is dan bij andere merken. Decathlon biedt 2 jaar garantie op alle boards.

Een nadeel van ITIWIT is het draaggewicht en de onvolledige sets. Het optimale draaggewicht is bij sommige boards maximaal 80 tot 100 kilo, waarbij het aan te raden is dat je altijd ruim onder het maximale aantal kilo zit, anders zakt je board door. Daarnaast koop je in deze betaalbare prijsklasse meestal wel alleen een board met een tas. Hierdoor lijkt het goedkoop, maar je hebt ook nog een peddel, leash en pomp nodig. Uiteindelijk ben je soms duurder uit dan wanneer je een hele set van een ander merk koopt. De inhoud van het pakket staat overigens wel duidelijk vermeld.

SUP boards voor iedereen beschikbaar

ITIWIT gaat uit van 4 verschillende manieren van suppen:

  • Recreatief, je gaat af en toe suppen en gaat voor korte tochtjes. Je bent een beginnende supper en hebt behoefte aan stabiliteit. Ga voor een breed en dik board.
  • Je bent een gevorderde supper en wil regelmatig lange tochten maken. Kies een licht touring board voor snelheid.
  • Als je gaat voor wedstrijden en snelheid, kies je voor een lange en smalle race SUP.
  • Als je voor golven gaat, is een wave SUP ideaal, een wendbaar en kort board met een gebogen neus.

Decathlon ITIWIT SUP Boards

Itiwit - Decathlon SUP boardItiwit - Decathlon SUP board
396cm | Max 140kg | Opblaasbaar - € 299.99
koop bij decathlon
€ 299.99koop bij decathlon
Itiwit - Decathlon Compact SUP board 10'Itiwit - Decathlon Compact SUP board 10'
305cm | Max 130kg | Opblaasbaar - € 299.99
koop bij decathlon
€ 299.99koop bij decathlon
Itiwit - Decathlon Wave SUP MalibuItiwit - Decathlon Wave SUP Malibu
274cm | Max 65kg | Opblaasbaar - € 449.99
koop bij decathlon
€ 449.99koop bij decathlon
Itiwit - Decathlon Race SUP board 14'Itiwit - Decathlon Race SUP board 14'
427cm | Max 110kg | Opblaasbaar - € 549.99
koop bij decathlon
€ 549.99koop bij decathlon
Bekijk alle Decathlon ITIWIT SUP boards

Hoe kies ik een SUP board?

Happy Supper heeft een ruime keuze aan (opblaasbare) SUP boards van alle grote webshops. Maar hoe vind je het beste SUP board voor jou? In een paar stappen helpen we je met het maken van de juiste keuze. Doe de Happy Supper SUP wijzer.

SUP board Wijzer
Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
Jobe SUP boards
Lees verder

Jobe SUP boards

Jobe SUP boards zijn veelzijdig, voor de echte beginners tot professionele suppers. Er zijn verschillende boards ontwikkeld om te suppen op de zee, meren, rivieren, grachten of om yoga te beoefenen.
SUP boards voor kinderen
Lees verder

De beste SUP boards voor kinderen

Er zijn speciale boards voor kinderen. Deze zijn licht, zodat de kinderen het board goed kunnen besturen op het water en prima zelf kunnen tillen. Ze zijn breed en kort voor een goede stabiliteit.
Aqua Marina SUP boards
Lees verder

Aqua Marina SUP boards

Aqua Marina staat voor avontuur op het water, alles voor een unieke peddel ervaring. Klaar om op een veilige manier de wereld te ontdekken op een SUP board. Geavanceerde technologieën zorgen voor stijve, lichtgewicht, veilige en wendbare boards.
Bluefin SUP boards
Lees verder

Bluefin SUP boards

Bluefin SUP boards zijn betaalbaar zonder dat er kwaliteit ingeleverd wordt. Er zit een antisliplaag op de boards voor extra grip en een comfortabel gevoel.