fietssuppen met de SUP fiets

Fietsen op het water met de SUP fiets

Heb jij de nieuwste trend al ontdekt? Wellicht gezien bij Wie is de Mol? Het is geen SUP board en ook geen fiets. Het is een SUP fiets. Een fiets en een SUP in één waarmee je zo over het water fietst. Ga jij ook een keer fietssuppen?

Het is een unieke en relaxte manier om je voort te bewegen over het water. Je zit heel stabiel op je fiets, dus valt niet zomaar in het water. Je zit hoog, hebt goed zicht waardoor je kan genieten van de natuur om je heen. Het is een geweldige ervaring en geeft je een groot gevoel van vrijheid. Geschikt voor alle leeftijden. 

De oorsprong van de fiets SUP ligt in Spanje. De Spanjaard Josep Rubau heeft de SUP bike bedacht. Hij houdt van wielrennen en watersport en besloot deze twee zaken te combineren. Hij is de uitvinder van de Red Shark SUP & bike en is ongekend populair.

SUP fiets kopen?

Deze waterbike heeftlichtgewicht fietsframe, en ervaar je nauwelijks weerstand van het water. In combinatie met het stijve SUP board maak je hierdoor moeiteloos snelheid en leg je eenvoudig lange afstanden af.Daarbij wordt er ook nog eens een complete set meegeleverd met alle benodigdheden. Zo haal je in één keer alles in huis voor jouw nieuwe waterfiets avonturen.

Red Shark Fitness BikeRed Shark Fitness Bike Opblaasbaar - € 3249.00
koop bij bol
€ 3249.00koop bij bol
Red Shark Adventure BikeRed Shark Adventure Bike Opblaasbaar - € 3499.00
koop bij bol
€ 3499.00koop bij bol

Wil je het fietssuppen een keer proberen? Huur deze bij Onzzz in de prachtige Eilandspolder die de primeur in Nederland hadden.

Hoe kies ik een SUP board?

Happy Supper heeft een ruime keuze aan (opblaasbare) SUP boards van alle grote webshops. Maar hoe vind je het beste SUP board voor jou? In een paar stappen helpen we je met het maken van de juiste keuze. Doe de Happy Supper SUP wijzer.

SUP board Wijzer
Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
waterdicht telefoonhoesje voor suppen
Lees verder

Waterdicht telefoonhoesje voor suppers

Een telefoon meenemen tijdens het suppen is altijd handig voor noodgevallen of om leuke foto's en filmpjes te maken. Je wil alleen echt niet dat deze in het water valt of nat wordt! Dit is heel makkelijk te voorkomen met een waterdicht telefoonhoesje.
Suppen voor beginners
Lees verder

Suppen voor beginners

Wil je beginnen met suppen? Goed idee! Het is namelijk super gezond voor je lijf en geest! Suppen is niet moeilijk, maar het vraagt wel om wat kennis en voorbereiding.
Jobe SUP boards
Lees verder

Jobe SUP boards

Jobe SUP boards zijn veelzijdig, voor de echte beginners tot professionele suppers. Er zijn verschillende boards ontwikkeld om te suppen op de zee, meren, rivieren, grachten of om yoga te beoefenen.
Red Paddle Co SUP boards
Lees verder

Red Paddle Co SUP Boards

Ga jij beginnen met suppen of ben je een ervaren supper die uitdaging zoekt? Red Paddle Co heeft voor iedereen een geschikt SUP board ontworpen. Van een yoga en allround board tot een touring en raceboard.