fietssuppen met de SUP fiets

Fietsen op het water met de SUP fiets

Heb jij de nieuwste trend al ontdekt? Het is geen SUP board en ook geen fiets. Het is een SUP fiets. Een fiets en een SUP in één waarmee je zo over het water fietst. Ga jij ook een keer fietssuppen?

Het is een unieke en relaxte manier om je voort te bewegen over het water. Je zit heel stabiel op je fiets, dus valt niet zomaar in het water. Het voelt hetzelfde als fietsen, misschien een beetje zwaarder omdat je door het water moet trappen. Je zit hoog, hebt goed uitzicht waardoor je kan genieten van de natuur om je heen. Het is een geweldige ervaring en geeft je een groot gevoel van vrijheid.

De oorsprong van de fiets SUP ligt in Spanje. De Spanjaard Josep Rubau heeft de SUP bike bedacht. Hij houdt van wielrennen en watersport en besloot deze twee zaken te combineren. Hij is de uitvinder van de Red Shark SUP & bike en is ongekend populair.

Wil je het fietssuppen een keer proberen? Huur dan een SUP fiets in de prachtige Eilandspolder bij Onzzz die de primeur in Nederland hadden.

SUP fiets kopen?

Via Bol.com kun je nu zelf ook een Red Shark SUP fiets kopen. Deze waterbike heeft lichtgewicht fietsframe, en ervaar je nauwelijks weerstand van het water. In combinatie met het stijve SUP board maak je hierdoor moeiteloos snelheid en leg je eenvoudig lange afstanden af. Daarbij wordt er ook nog eens een complete set meegeleverd met alle benodigdheden. Zo haal je in één keer alles in huis voor jouw nieuwe waterfiets avonturen.

sup fiets red shark waterbike
koop bij bol.com
11 SUP boards voor beginners

11 goede SUP boards voor beginners

Er zijn tegenwoordig vele soorten SUP boards verkrijgbaar, maar niet elke type is geschikt voor beginnende suppers. In dit artikel geven we je een overzicht van 11 goede SUP boards voor beginners.
Total
8
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen
SUP accessoires
Lees verder

SUP accessoires: 10 must-haves voor elke supper

Als je gaat suppen, heb je een goede basis uitrusting nodig. Maar er zijn daarnaast ook een aantal leuke en handige SUP accessoires en hebbedingetjes. In dit artikel lees je de 10 must-haves voor elke supper.
soorten sup boards
Lees verder

Welke soorten SUP boards zijn er?

Er zijn een heleboel soorten SUP boards. Welk model past bij jou? We hebben de soorten boards voor je op een rijtje gezet.
10 redenen om ook te gaan suppen
Lees verder

10 redenen om ook te gaan suppen

Steeds vaker zie je suppers in natuurgebieden en op de grachten. Dit werkt meestal aanstekelijk voor anderen. Het ziet er ontspannen uit op een SUP board. Dat is het ook, maar er zijn meer redenen waarom suppen zo leuk is.