fietssuppen met de SUP fiets

Fietsen op het water met de SUP fiets

Heb jij de nieuwste trend al ontdekt? Wellicht gezien bij Wie is de Mol? Het is geen SUP board en ook geen fiets. Het is een SUP fiets. Een fiets en een SUP in één waarmee je zo over het water fietst. Ga jij ook een keer fietssuppen?

Het is een unieke en relaxte manier om je voort te bewegen over het water. Je zit heel stabiel op je fiets, dus valt niet zomaar in het water. Je zit hoog, hebt goed zicht waardoor je kan genieten van de natuur om je heen. Het is een geweldige ervaring en geeft je een groot gevoel van vrijheid. Geschikt voor alle leeftijden. 

De oorsprong van de fiets SUP ligt in Spanje. De Spanjaard Josep Rubau heeft de SUP bike bedacht. Hij houdt van wielrennen en watersport en besloot deze twee zaken te combineren. Hij is de uitvinder van de Red Shark SUP & bike en is ongekend populair.

SUP fiets kopen?

Deze waterbike heeftlichtgewicht fietsframe, en ervaar je nauwelijks weerstand van het water. In combinatie met het stijve SUP board maak je hierdoor moeiteloos snelheid en leg je eenvoudig lange afstanden af.Daarbij wordt er ook nog eens een complete set meegeleverd met alle benodigdheden. Zo haal je in één keer alles in huis voor jouw nieuwe waterfiets avonturen.

Red Shark Sup BikeRed Shark Sup Bike Opblaasbaar - € 2999.00
koop bij watersports4fun
€ 2999.00koop bij watersports4fun
Red Shark Fitness BikeRed Shark Fitness Bike Opblaasbaar - € 3249.00
koop bij bol
€ 3249.00koop bij bol
Red Shark Fitness BikeRed Shark Fitness Bike Opblaasbaar - € 3249.00
koop bij watersports4fun
€ 3249.00koop bij watersports4fun
Red Shark Adventure BikeRed Shark Adventure Bike Opblaasbaar - € 3499.00
koop bij bol
€ 3499.00koop bij bol
Red Shark Adventure BikeRed Shark Adventure Bike Opblaasbaar - € 3499.00
koop bij watersports4fun
€ 3499.00koop bij watersports4fun

Wil je het fietssuppen een keer proberen? Huur deze bij Onzzz in de prachtige Eilandspolder die de primeur in Nederland hadden.

Hoe kies ik een SUP board?

Happy Supper heeft een ruime keuze aan (opblaasbare) SUP boards van alle grote webshops. Maar hoe vind je het beste SUP board voor jou? In een paar stappen helpen we je met het maken van de juiste keuze. Doe de Happy Supper SUP wijzer.

SUP board Wijzer
Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
Decathlon ITIWIT Sup Boards
Lees verder

Decathlon ITIWIT SUP Boards

ITIWIT, het eigen merk van Decathlon biedt goedkope boards, zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn. De boards zijn heel licht en drijven goed op het water. Je hebt allerlei maten en soorten, van speciale modellen voor kinderen, tot een SUP voor beginners en gevorderden.
Suppen in de herfst
Lees verder

Suppen in de herfst en winter

Baal jij er ook zo van dat de zomer voorbij is en ligt jouw SUP board al in de schuur? Haal hem er maar weer uit! Veel mensen denken dat suppen seizoensgebonden is en alleen in de zomer kan. Niks is minder waar! Sterker nog, het is juist prachtig om te suppen in de herfst en winter.
MOAI SUP boards
Lees verder

MOAI SUP boards

MOAI SUP boards zijn bij iedereen razend populair! MAOI heeft een allround, race, touring en familie board. Ze zijn er voor iedereen: jong en oud, beginner, gevorderd, recreatief en het hele gezin.