fietssuppen met de SUP fiets

Fietsen op het water met de SUP fiets

Heb jij de nieuwste trend al ontdekt? Wellicht gezien bij Wie is de Mol? Het is geen SUP board en ook geen fiets. Het is een SUP fiets. Een fiets en een SUP in één waarmee je zo over het water fietst. Ga jij ook een keer fietssuppen?

Het is een unieke en relaxte manier om je voort te bewegen over het water. Je zit heel stabiel op je fiets, dus valt niet zomaar in het water. Je zit hoog, hebt goed zicht waardoor je kan genieten van de natuur om je heen. Het is een geweldige ervaring en geeft je een groot gevoel van vrijheid. Geschikt voor alle leeftijden. 

De oorsprong van de fiets SUP ligt in Spanje. De Spanjaard Josep Rubau heeft de SUP bike bedacht. Hij houdt van wielrennen en watersport en besloot deze twee zaken te combineren. Hij is de uitvinder van de Red Shark SUP & bike en is ongekend populair.

SUP fiets kopen?

Deze waterbike heeftlichtgewicht fietsframe, en ervaar je nauwelijks weerstand van het water. In combinatie met het stijve SUP board maak je hierdoor moeiteloos snelheid en leg je eenvoudig lange afstanden af.Daarbij wordt er ook nog eens een complete set meegeleverd met alle benodigdheden. Zo haal je in één keer alles in huis voor jouw nieuwe waterfiets avonturen.

Red Shark Sup BikeRed Shark Sup Bike Opblaasbaar - € 3249.00
koop bij bol
€ 3249.00koop bij bol
Red Shark Sup BikeRed Shark Sup Bike Opblaasbaar - € 3499.00
koop bij isupcenter
€ 3499.00koop bij isupcenter

Wil je het fietssuppen een keer proberen? Huur deze bij Onzzz in de prachtige Eilandspolder die de primeur in Nederland hadden.

Hoe kies ik een SUP board?

Happy Supper heeft een ruime keuze aan (opblaasbare) SUP boards van alle grote webshops. Maar hoe vind je het beste SUP board voor jou? In een paar stappen helpen we je met het maken van de juiste keuze. Doe de Happy Supper SUP wijzer.

SUP board Wijzer
Total
12
Shares
Gerelateerde artikelen
Aqua Marina SUP boards
Lees verder

Aqua Marina SUP boards

Aqua Marina staat voor avontuur op het water, alles voor een unieke peddel ervaring. Klaar om op een veilige manier de wereld te ontdekken op een SUP board. Geavanceerde technologieën zorgen voor stijve, lichtgewicht, veilige en wendbare boards.
waar mag je suppen?
Lees verder

Wat is suppen?

Wat is suppen? Suppen komt van het woord SUP en staat voor Stand Up Paddling. Het is een razend populaire wateractiviteit waarbij je op een SUP board staat en met één peddel jezelf over het water beweegt.
Fanatic SUP boards
Lees verder

Fanatic SUP Boards

Fanatic, opgericht in 1981, is één van de marktleiders op watersportgebied. Ze zijn groot geworden met windsurfen. In 2010 werd Stand Up Paddling toegevoegd aan het assortiment. En niet voor niets is het één van de meest populaire SUP merken.