fietssuppen met de SUP fiets

Fietsen op het water met de SUP fiets

Heb jij de nieuwste trend al ontdekt? Wellicht gezien bij Wie is de Mol? Het is geen SUP board en ook geen fiets. Het is een SUP fiets. Een fiets en een SUP in één waarmee je zo over het water fietst. Ga jij ook een keer fietssuppen?

Het is een unieke en relaxte manier om je voort te bewegen over het water. Je zit heel stabiel op je fiets, dus valt niet zomaar in het water. Je zit hoog, hebt goed zicht waardoor je kan genieten van de natuur om je heen. Het is een geweldige ervaring en geeft je een groot gevoel van vrijheid. Geschikt voor alle leeftijden. 

De oorsprong van de fiets SUP ligt in Spanje. De Spanjaard Josep Rubau heeft de SUP bike bedacht. Hij houdt van wielrennen en watersport en besloot deze twee zaken te combineren. Hij is de uitvinder van de Red Shark SUP & bike en is ongekend populair.

SUP fiets kopen?

Deze waterbike heeftlichtgewicht fietsframe, en ervaar je nauwelijks weerstand van het water. In combinatie met het stijve SUP board maak je hierdoor moeiteloos snelheid en leg je eenvoudig lange afstanden af.Daarbij wordt er ook nog eens een complete set meegeleverd met alle benodigdheden. Zo haal je in één keer alles in huis voor jouw nieuwe waterfiets avonturen.

Red Shark Sup BikeRed Shark Sup Bike Opblaasbaar - € 3249.00
koop bij bol
€ 3249.00koop bij bol
Red Shark Adventure BikeRed Shark Adventure Bike Opblaasbaar - € 3499.00
koop bij bol
€ 3499.00koop bij bol

Wil je het fietssuppen een keer proberen? Huur deze bij Onzzz in de prachtige Eilandspolder die de primeur in Nederland hadden.

Hoe kies ik een SUP board?

Happy Supper heeft een ruime keuze aan (opblaasbare) SUP boards van alle grote webshops. Maar hoe vind je het beste SUP board voor jou? In een paar stappen helpen we je met het maken van de juiste keuze. Doe de Happy Supper SUP wijzer.

SUP board Wijzer
Total
12
Shares
Gerelateerde artikelen
Jobe SUP boards
Lees verder

Jobe SUP boards

Jobe SUP boards zijn veelzijdig, voor de echte beginners tot professionele suppers. Er zijn verschillende boards ontwikkeld om te suppen op de zee, meren, rivieren, grachten of om yoga te beoefenen.
Mistral SUP boards
Lees verder

Mistral SUP boards

Mistral is ontstaan door een passie voor water en wind. De grondleggers van het windsurfen. Met veel verschillende modellen is er voor iedereen een board: voor kinderen, racen, cruisen, yoga, beginners en suppen op de golven.
Wat is suppen
Lees verder

Waar mag je suppen?

Als je overtuigd bent om te gaan suppen, een dag hebt gepland, moet je natuurlijk nog kiezen waar je heen gaat. Plekken genoeg in ons waterrijke land! Maar waar mag en kan je allemaal suppen?
MOAI SUP boards
Lees verder

MOAI SUP boards

MOAI SUP boards zijn bij iedereen razend populair! MAOI heeft een allround, race, touring en familie board. Ze zijn er voor iedereen: jong en oud, beginner, gevorderd, recreatief en het hele gezin.