goedkope sup boards

De beste goedkope SUP boards (onder de €400,-)

Heb je ook zo’n zin om te suppen, maar wil je niet teveel geld uitgeven aan een SUP board? Een aantal bekende merken, zoals Moai, Zray en Aqua Marina leveren ook kwalitatief goede boards voor een scherpe prijs. We selecteerden de 5 beste goedkope SUP boards voor minder dan € 400,-.


Aqua Marina Breeze

De Aqua Marina Breeze is een perfect instapmodel voor beginnende suppers tot maximaal 100 kg. Aqua Marina is al jaren een grote en populaire leverancier van opblaasbare SUP boards. Het merk biedt goedkope SUP boards met een hoogwaardige kwaliteit en een breed assortiment SUP boards voor beginners. Veiligheid, vrijheid en genieten van het leven op je SUP board staan voorop.

Lengte300 cmDraagvermogen100 kg
Breedte76 cmGewicht8 kg
Dikte12 cmPrijs€ 305,80
koop bij bol.com

Itiwit Touring SUP boards

Het Itiwit Touring SUP board van Decathlon is een erg stabiel en gemakkelijk opblaasbaar board met royale afmetingen, geschikt voor personen zwaarder dan 80 kg, om tochtjes te maken of op kleine golven te suppen. Het board is ideaal als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding.

Lengte335 cmDraagvermogen320 kg
Breedte86 cmGewicht10.5 kg
Dikte20 cmPrijs€ 349,99
Decathlon Itiwit Touring SUP board voor beginners
koop bij decathlon

Moai Allround SUP board

Het Moai Allround SUP Board pakket is een goekoop SUP board speciaal gemaakt voor de kleinere peddelaar. De brede midden basis, korte ronde neus en korte lengte van 9’5 feet zorgen ervoor dat je stabiel en wendbaar over het water kan gaan. Het board is dubbellaags en hierdoor extra stijf. Dit zorgt ervoor dat je ook heerlijk kan surfen met deze SUP. Het Moai allround SUP board kan zowel door beginnende als gevorderde suppers worden gebruikt. In combinatie met de Moai kajak stoel en peddel kan je de SUP zelfs omtoveren tot kano.

Lengte290 cmDraagvermogen110 kg
Breedte76 cmGewicht9 kg
Dikte13 cmPrijs€ 399,95
Mooi Allround SUP board voor beginners
koop bij isupcenter

Zray X2 X-Rider Deluxe

De Zray X2 X-Rider Deluxe is een allround SUP Board. Deze allround SUP is lekker stabiel en wendbaar en dus ook ideaal om mee te surfen. Opblaasbaar, budget variant met een goede kwaliteit, flexibel, wendbaar, veilig, duurzaam en stabiel. Het SUP board wordt geleverd in een compleet pakket.

Lengte330 cmDraagvermogen150 kg
Breedte81 cmGewicht14 kg
Dikte15 cmPrijs€ 399,95
xray x2 x-rider deluxe SUP board voor beginners
koop bij isupcenter

Bestway Hydro Force

De Bestway Hydro Force is een prima instapmodel voor beginners tegen een aantrekkelijke prijs. Een compleet pakket met zelfs een zitje en voetensteun. Samen met de peddel met dubbel blad ook makkelijk om te bouwen tot kano. De goedkope SUP boards van Bestway hebben een hoge stijfheid, waardoor ze erg stabiel zijn. Het zijn betrouwbare en duurzame boards die geleverd worden in een totaal pakket.

Lengte305 cmDraagvermogen140 kg
Breedte84 cmGewicht12 kg
Dikte12 cmPrijs€ 330,-
Bestway Hydro Force Oceana SUP board voor beginners
koop bij bol.com

11 SUP boards voor beginners

11 goede SUP boards voor beginners

Er zijn tegenwoordig vele soorten SUP boards verkrijgbaar, maar niet elke type is geschikt voor beginnende suppers. In dit artikel geven we je een overzicht van 11 goede SUP boards voor beginners.
SUP board voor beginners

SUP board voor beginners: Waar moet je op letten?

Wil je gaan suppen maar heb je geen idee welk board voor jou geschikt is? Dit artikel is voor iedere beginnende supper die korte SUP routes wil maken en nog niet of weinig op een SUP board heeft gestaan.
Total
20
Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen
Wat is suppen
Lees verder

Waar mag je suppen?

Als je overtuigd bent om te gaan suppen, een dag hebt gepland, moet je natuurlijk nog kiezen waar je heen gaat. Plekken genoeg in ons waterrijke land! Maar waar mag en kan je allemaal suppen?
sup board voor gevorderde
Lees verder

SUP board voor de gevorderde supper

Heb je de basistechnieken van het suppen onder controle? Sta jij stabiel en beheers je de juiste peddeltechniek? In dit artikel helpen we je met een SUP board voor de gevorderde supper.
Suppen voor beginners
Lees verder

Suppen voor beginners

Wil je beginnen met suppen? Goed idee! Het is namelijk super gezond voor je lijf en geest! Suppen is niet moeilijk, maar het vraagt wel om wat kennis en voorbereiding.
waterdicht telefoonhoesje voor suppen
Lees verder

Waterdicht telefoonhoesje voor suppers

Een telefoon meenemen tijdens het suppen is altijd handig voor noodgevallen of om leuke foto's en filmpjes te maken. Je wil alleen echt niet dat deze in het water valt of nat wordt! Dit is heel makkelijk te voorkomen met een waterdicht telefoonhoesje.