Jobe SUP boards

Jobe SUP boards

Jobe is in 1974 opgericht door de voormalig professionele waterskiër Jeff Jobe. Inmiddels is het een Nederlands bedrijf, bekend over de hele wereld met een uitgebreide collectie watersportartikelen. Van SUP boards tot zwemvesten, accessoires en waterski’s. Jobe Sports is er voor iedereen, een familie van mensen die een passie voor watersport hebben.

Super sterk SUP board

Ze ontwikkelen boards met de grootste zorg en kiezen de beste materialen. Ze worden gemaakt van twee lagen PVC, met aan de binnenkant een gebruikte techniek die gewicht bespaard, maar wel zorgt voor een super sterk board.

De boards worden geleverd als pakket met een pomp, tas, peddel, vin, leash en repair kit. Tot slot geeft Jobe 3 jaar garantie op alle opblaasbare SUP-boards. De boards zijn veelzijdig, voor de echte beginners tot professionele suppers. Er zijn verschillende boards ontwikkeld om te suppen op de zee, meren, rivieren, grachten of om yoga te beoefenen.

Jobe SUP boards

Jobe NevaJobe Neva
381cm | Max 150kg | Opblaasbaar - € 619.00
koop bij bol
€ 619.00koop bij bol
Jobe YarraJobe Yarra
320cm | Max 140kg | Opblaasbaar - € 710.00
koop bij bol
€ 710.00koop bij bol
Jobe YarraJobe Yarra
320cm | Max 140kg | Opblaasbaar - € 710.00
koop bij bol
€ 710.00koop bij bol
Jobe LoaJobe Loa
350cm | Opblaasbaar - € 750.00
koop bij bol
€ 750.00koop bij bol
Jobe Aero Adventure DunaJobe Aero Adventure Duna
350cm | Max 150kg | Opblaasbaar - € 949.00
koop bij bol
€ 949.00koop bij bol
Bekijk alle Jobe SUP boards

Hoe kies ik een SUP board?

Happy Supper heeft een ruime keuze aan (opblaasbare) SUP boards van alle grote webshops. Maar hoe vind je het beste SUP board voor jou? In een paar stappen helpen we je met het maken van de juiste keuze. Doe de Happy Supper SUP wijzer.

SUP board Wijzer
Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
Fanatic SUP boards
Lees verder

Fanatic SUP Boards

Fanatic, opgericht in 1981, is één van de marktleiders op watersportgebied. Ze zijn groot geworden met windsurfen. In 2010 werd Stand Up Paddling toegevoegd aan het assortiment. En niet voor niets is het één van de meest populaire SUP merken.
Aqua Marina SUP boards
Lees verder

Aqua Marina SUP boards

Aqua Marina staat voor avontuur op het water, alles voor een unieke peddel ervaring. Klaar om op een veilige manier de wereld te ontdekken op een SUP board. Geavanceerde technologieën zorgen voor stijve, lichtgewicht, veilige en wendbare boards.
ZRAY SUP boards
Lees verder

ZRAY SUP boards

ZRAY behoort tot één van de beste budget SUP board merken. Dit doet niks af aan de kwaliteit. Ze gaan alleen voor een topniveau. De boards staan bekend om hun stevigheid.
Bluefin SUP boards
Lees verder

Bluefin SUP boards

Bluefin SUP boards zijn betaalbaar zonder dat er kwaliteit ingeleverd wordt. Er zit een antisliplaag op de boards voor extra grip en een comfortabel gevoel.