Suppen op de Mookerplas - Happy Supper

Mookerplas

De Mookerplas is ontstaan uit zand- en grindwinning. De plas is via een keersluis verbonden met de Maas. Het is een recreatiegebied met jachthavens, campings, strandjes en horeca. De plas is omringd door de prachtige natuur van de Mookerheide en Sint Jansberg. Je kan een SUP board huren bij SUP&SURF. Sup lekker rond over de plas en geniet van de mooie natuur.

De Mookerplas is ontstaan uit zand- en grindwinning. De plas is via een keersluis verbonden met de Maas. Het is een recreatiegebied met jachthavens, campings, strandjes en horeca. De plas is omringd door de prachtige natuur van de Mookerheide en Sint Jansberg.

Routekaart

Total
0
Shares

Informatie

Start SUP & SURF
Pastoorsdijk / Kromvenpad
Plasmolen (Limburg)
Routebeschrijving
Afstand 6,2 km (ca 2 uur)
Natuur Mookerplas
Rondje Ja
Markering Niet gemarkeerd
GPX ↓ Download route

SUP verhuur SUP verhuur
Horeca onderweg Horeca onderweg
Fout in de route ontdekt? Geef het door

Meer SUP routes in Limburg

Asseltse Plassen
Bekijk SUP Route Asseltse Plassen

Asseltse Plassen

9,6 km (ca 3 uur) - Swalmen, Limburg
De Asseltse plassen staan bekend om de rijkdom aan libellen. Het natuurgebied kent een gevarieerde flora en fauna, en is prachtig om over te suppen. Bekijk SUP route →
Oolderplas
Bekijk SUP Route Oolderplas

Oolderplas

6,8 km (ca 2 uur) - Roermond, Limburg
Ontspannen suppen over de Oolderplas. Deze plas kent een maximale diepte van 32 meter en kent bijna geen waterplanten. Aan de oever vind je graslanden, bosjes en ondiep water. Bekijk SUP route →
Grindgat Oost-Maarland
Bekijk SUP Route Grindgat Oost-Maarland

Grindgat Oost-Maarland

6,2 km (ca 2 uur) - Maastricht, Limburg
Sup over het Grindgat Oost-Maarland, in het Maasplassengebied, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Het is een uitgestrekt netwerk van grote en kleine kunstmatige plassen. Bekijk SUP route →
Noorderplas - Plas Hatenboer
Bekijk SUP Route Noorderplas - Plas Hatenboer

Noorderplas - Plas Hatenboer

9 km (ca 3 uur) - Roermond, Limburg
De Noorderplas en Plas Hatenboer liggen in het Maasplassengebied, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland en perfect voor suppers. Bekijk SUP route →
Populaire artikelen
11 SUP boards voor beginners
Lees verder

11 goede SUP boards voor beginners

Er zijn tegenwoordig vele soorten SUP boards verkrijgbaar, maar niet elke type is geschikt voor beginnende suppers. In dit artikel geven we je een overzicht van 11 goede SUP boards voor beginners.
sup board voor gevorderde
Lees verder

SUP board voor de gevorderde supper

Heb je de basistechnieken van het suppen onder controle? Sta jij stabiel en beheers je de juiste peddeltechniek? In dit artikel helpen we je met een SUP board voor de gevorderde supper.
SUP kleding
Lees verder

Wat voor kleding draag je met suppen?

Een SUP board, peddel, waterdichte tas... en klaar om te gaan! Nog niet, vergeet de juiste SUP kleding niet. Waar moet je op letten bij het kopen van jouw SUP outfit?
SUP accessoires
Lees verder

10 must-haves voor elke supper

Als je gaat suppen, heb je een goede basis uitrusting nodig. Maar er zijn daarnaast ook een aantal leuke en handige SUP accessoires en hebbedingetjes.