ZRAY SUP boards

ZRAY SUP boards

Het merk ZRAY bestaat sinds 2009 en richt zich volledig op watersport met een assortiment van opblaasbare kajaks, boten en SUP boards. ZRAY behoort tot één van de beste budget SUP board merken. Dit doet niks af aan de kwaliteit. Ze gaan alleen voor een topniveau.

Extra stevige SUP boards

De boards staan bekend om hun stevigheid. De drop-stitch technologie wordt toegepast, dit betekent dat de boards bestaan uit meerdere lagen wat zorgt voor extra stevigheid. Het board kan hierdoor ook harder worden opgepompt. De boards worden in een compleet pakket geleverd. Hierin vind je een peddel, leash, rugtas en pomp. Bij sommige modellen wordt er zelfs een zitje meegeleverd.

ZRAY SUP boards

ZRAY is een innovatief bedrijf dat jarenlang onderzoek heeft gedaan op allerlei technologieën. Allemaal ontwikkelingen voor duurzaamheid, extra stijfheid, optimale veiligheid, stabiliteit, lichtgewicht en wendbare boards. Dit merk heeft een board voor iedereen van allround, touring, windsurfing tot racing.

Zray F1 FuryZray F1 Fury
315cm | Max 140kg | Opblaasbaar - € 399.00
koop bij isupcenter
€ 399.00koop bij isupcenter
Zray F2 Fury ProZray F2 Fury Pro
335cm | Max 130kg | Opblaasbaar - € 309.00
koop bij isupcenter
€ 309.00koop bij isupcenter
Zray HerzZray Herz
305cm | Max 130kg | Opblaasbaar - € 269.00
koop bij bol
€ 269.00koop bij bol
Bekijk alle Zray SUP boards

Hoe kies ik een SUP board?

Happy Supper heeft een ruime keuze aan (opblaasbare) SUP boards van alle grote webshops. Maar hoe vind je het beste SUP board voor jou? In een paar stappen helpen we je met het maken van de juiste keuze. Doe de Happy Supper SUP wijzer.

SUP board Wijzer
Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
Aqua Marina SUP boards
Lees verder

Aqua Marina SUP boards

Aqua Marina staat voor avontuur op het water, alles voor een unieke peddel ervaring. Klaar om op een veilige manier de wereld te ontdekken op een SUP board. Geavanceerde technologieën zorgen voor stijve, lichtgewicht, veilige en wendbare boards.
Red Paddle Co SUP boards
Lees verder

Red Paddle Co SUP Boards

Ga jij beginnen met suppen of ben je een ervaren supper die uitdaging zoekt? Red Paddle Co heeft voor iedereen een geschikt SUP board ontworpen. Van een yoga en allround board tot een touring en raceboard.
goedkope sup boards
Lees verder

7 goedkope SUP boards (onder € 400,-)

Heb je ook zo’n zin om te suppen, maar wil je niet teveel geld uitgeven aan een SUP board? We selecteerden de 7 beste goedkope SUP boards voor minder dan € 400,-.
Decathlon ITIWIT Sup Boards
Lees verder

Decathlon ITIWIT SUP Boards

ITIWIT, het eigen merk van Decathlon biedt goedkope boards, zodat ze voor iedereen beschikbaar zijn. De boards zijn heel licht en drijven goed op het water. Je hebt allerlei maten en soorten, van speciale modellen voor kinderen, tot een SUP voor beginners en gevorderden.