ZRAY SUP boards

ZRAY SUP boards

Het merk ZRAY bestaat sinds 2009 en richt zich volledig op watersport met een assortiment van opblaasbare kajaks, boten en SUP boards. ZRAY behoort tot één van de beste budget SUP board merken. Dit doet niks af aan de kwaliteit. Ze gaan alleen voor een topniveau.

Extra stevige SUP boards

De boards staan bekend om hun stevigheid. De drop-stitch technologie wordt toegepast, dit betekent dat de boards bestaan uit meerdere lagen wat zorgt voor extra stevigheid. Het board kan hierdoor ook harder worden opgepompt. De boards worden in een compleet pakket geleverd. Hierin vind je een peddel, leash, rugtas en pomp. Bij sommige modellen wordt er zelfs een zitje meegeleverd.

ZRAY SUP boards

ZRAY is een innovatief bedrijf dat jarenlang onderzoek heeft gedaan op allerlei technologieën. Allemaal ontwikkelingen voor duurzaamheid, extra stijfheid, optimale veiligheid, stabiliteit, lichtgewicht en wendbare boards. Dit merk heeft een board voor iedereen van allround, touring, windsurfing tot racing.

Zray F1 FuryZray F1 Fury
315cm | Max 140kg | Opblaasbaar - € 494.95
koop bij isupcenter
€ 494.95koop bij isupcenter
Zray F2 Fury ProZray F2 Fury Pro
335cm | Max 130kg | Opblaasbaar - € 539.95
koop bij isupcenter
€ 539.95koop bij isupcenter
Zray X0 HerzZray X0 Herz
275cm | Max 85kg | Opblaasbaar - € 194.60
koop bij bol
€ 194.60koop bij bol
Zray X2 HerzZray X2 Herz
330cm | Max 150kg | Opblaasbaar - € 282.60
koop bij bol
€ 282.60koop bij bol
Zray X3 HerzZray X3 Herz
365cm | Max 162kg | Opblaasbaar - € 259.50
koop bij bol
€ 259.50koop bij bol
Bekijk alle Zray SUP boards

Hoe kies ik een SUP board?

Happy Supper heeft een ruime keuze aan (opblaasbare) SUP boards van alle grote webshops. Maar hoe vind je het beste SUP board voor jou? In een paar stappen helpen we je met het maken van de juiste keuze. Doe de Happy Supper SUP wijzer.

SUP board Wijzer
Total
0
Shares
Gerelateerde artikelen
Jobe SUP boards
Lees verder

Jobe SUP boards

Jobe SUP boards zijn veelzijdig, voor de echte beginners tot professionele suppers. Er zijn verschillende boards ontwikkeld om te suppen op de zee, meren, rivieren, grachten of om yoga te beoefenen.
11 SUP boards voor beginners
Lees verder

13 goede SUP boards voor beginners

Er zijn tegenwoordig vele soorten SUP boards verkrijgbaar, maar niet elke type is geschikt voor beginnende suppers. In dit artikel geven we je een overzicht van 13 goede SUP boards voor beginners.
Aqua Marina SUP boards
Lees verder

Aqua Marina SUP boards

Aqua Marina staat voor avontuur op het water, alles voor een unieke peddel ervaring. Klaar om op een veilige manier de wereld te ontdekken op een SUP board. Geavanceerde technologieën zorgen voor stijve, lichtgewicht, veilige en wendbare boards.
MOAI SUP boards
Lees verder

MOAI SUP boards

MOAI SUP boards zijn bij iedereen razend populair! MAOI heeft een allround, race, touring en familie board. Ze zijn er voor iedereen: jong en oud, beginner, gevorderd, recreatief en het hele gezin.